Meld je direct gratis aan

Na het Skypen meteen maar daten?

00dedf00 profielfoto

Profiel: 00dedf00 (33 jaar)

Stuur bericht naar 00dedf00

Ik begrijp heel goed dat de dames niet zomaar met de eerste de beste jongen het bed induiken. Je moet iemand wel een beetje kennen voor je besluit een date af te spreken. Daarom lijkt het mij goed dat we voor het daten eerst even Skypen. Als jij het ermee eens bent dan zou ik de webcam ook aan kunnen zetten. De meeste vrouwen die zitten er niet op te wachten als ik direct mijn pik tevoorschijn zou halen.

Toch is het misschien goed om dit in de loop van het gesprek wel te doen. Je moet weten dat ik flink geschapen ben en als je van een jongen met een grote pik houdt dan zal je met mij echt genieten. De foto die laat je al wel zien dat ik sportief ben en dat ik van lange en stomende sex houd. Mijn liefde voor vrouwen is groot en ik hou dan ook van alle soorten vrouwen. Dit kunnen jonge maar ook oudere vrouwen zijn. De zogenaamde milds die vind ik heerlijk en daar kan ik echt van genieten.

Het figuur vind ik ook niet heel erg belangrijk. Ook daarin ben ik erg divers. Een leuke slanke meid is lekker maar als een vrouw die wat zwaarder is wil reageren dan lijkt me dit ook fijn. Wat ik aan deze vrouwen zo kan waarderen is dat ze van die heerlijke rondingen hebben. Mijn seksuele voorkeuren die zijn zo divers dat ik ze maar niet vermeld heb. Vind je iets fijn wat je graag met mij zou willen proberen neem, dan maar gewoon contact op. De kans is groot dat ik daar wel voor te vinden ben en dat we snel kunnen daten.


Genk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.