Meld je direct gratis aan

Eerst een vrouw leren kennen en dan verder zien

1991stickyfinga profielfoto

Profiel: 1991stickyfinga (23 jaar)

Stuur bericht naar 1991stickyfinga

Wat ik wil dat weet ik eigenlijk zelf niet. Wat ik wel weet dat is dat niet alleen maar puur sex wil. Hiermee bedoel ik dan afspreken om alleen maar sex te hebben en verder niets. Misschien kom ik anders over op de foto maar ik hou er wel van om met vrouwen een band op te bouwen. Dit maakt de sex ook makkelijker en leuker. Dit wil overigens niet zeggen dat we een relatie aan moeten gaan.

Het liefste zou ik gewoon leuke vrouwen leren kennen en willen beginnen met daten. Daarna zien we dan wel verder wat er gaat gebeuren. Wanneer ik met een leuke meid afspreek dan kan het zijn dat we vrienden met net dat beetje extra gaan worden. Is er echte chemie tussen ons en willen we zien of we een betekenisvolle relatie op willen bouwen dan kunnen we dat ook proberen.

We zien dus wel waar het heengaat en hoe het loopt. Het belangrijkste is dat we plezier hebben en dat we graag bij elkaar zijn. Zelf ben ik nog een jonge kerel maar ik vind het ook niet erg om met vrouwen te daten die ouder zijn dan mij. Het gaat mij ook niet om de leeftijd maar om het plezier wat we met elkaar kunnen beleven. Wanneer het daar goed mee zit dan zien we wel verder. Schroom dan ook niet om een berichtje te sturen en ik doe mijn best om je dan zo snel als mogelijk een antwoord terug te sturen.


Genk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.