Meld je direct gratis aan

Wel een senior maar voel me niet zo

Marta7 profielfoto

Profiel: Marta7 (65 jaar)

Stuur bericht naar Marta7

Mijn leeftijd die zegt dat ik een senior ben maar toch voel ik me nog niet zo. Het liefste zou ik dan ook met jongere mannen in contact gaan komen om daar dingen mee te gaan doen. Zo blijf ik me ook jong voelen, het moet natuurlijk wel zo zijn dat je je als jongere man dan tot oudere vrouwen aangetrokken voelt.

Volgens mij heb ik alles verder bij mijn profiel wel goed ingevuld maar als er nog iets is wat je wilt weten dan kun je ook altijd contact met mij opnemen. Vragen staat vrij en ik zal dan zo spoedig mogelijk een antwoord gaan sturen. Voor sex sta ik ook voor veel open alleen de hele extreme dingen daar ben ik niet zo voor te vinden.


Poperinge op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.