Meld je direct gratis aan

Spreek alleen ergens op neutraal terrein af

Amber profielfoto

Profiel: Amber (31 jaar)

Stuur bericht naar Amber

Dag, Amber hier. Ik ben op zoek naar spannende dates. Mannen die houden van een volle vrouw en die het lekker vinden m mij oraal te verwennen. Daarnaast heb ik wel een voorwaarde. Ik ben alleen op zoek naar mannen die niet thuis af willen spreken. Dit is dan niet alleen bij mij thuis maar ik kom ook niet bij jou thuis. In deze tijd kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Ik wil dan ook mannen leren kennen die met mij in een hotel af willen spreken. De man die bepaalt de kosten van het hotel en ik zal je daar in natura voor terugbetaling.

In het begin blijf ik niet slapen. Ik wil eerst even de kat uit de boom kijken. Hiermee bedoel ik dat ik alleen sex wil hebben en dan weer ga. Ik begrijp dat het veel eisen zijn en dat je misschien geen interesse hebt. Je hoeft dan ook geen bericht te sturen. Ik hoop op begripvolle mannen waar ik veel plezier mee kan beleven.

 


Poperinge op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.