Meld je direct gratis aan

Oude vrouw hoopt op jongere man

Rita profielfoto

Profiel: Rita (32 jaar)

Stuur bericht naar Rita

Hallo, alvast aangenaam kennis met je te maken. Mijn naam is Rita en ik ben bijna 70. De reden dat je mijn zoeker hier leest is omdat ik hoop in contact te komen met jongere mannen. Zelf ben ik nog jong van geest en hoop ik snel leuke nieuwe contacten op te doen. Na alle Corona gedoe is het nu wel tijd voor een beetje plezier. Laten we eerlijk zijn, ik ben de jongste niet meer en ik hoop nog wel een beetje erotisch plezier te beleven.

Eigenlijk ben ik nog wel van de oude stempel. Ik hou er dus niet echt van om alles hier openbaar te bespreken. Heb je interesse dan zou je een bericht kunnen sturen. Ik heb er geen problemen mee om met meerdere mannen af te spreken. Het gaat mijn alleen om het erotische plezier en als we daar plezier in hebben waarom zou ik dat dan niet met meerdere mannen hebben.


Bree op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.