Meld je direct gratis aan

Oudere vrouw zoekt pleziertjes

Annie profielfoto

Profiel: Annie (72 jaar)

Stuur bericht naar Annie

Ik ben nu een tijdje alleen. Dat vind ik op zich niet erg aangezien ik niet denk dat het verstandig is om op mijn leeftijd nog een serieuze verbinding aan te gaan. Wat ik wel erg vind is dat ik zonder intimiteit ben komen te zitten. Ik mis het echt en ben dan ook mijn opties aan het verkennen. Daarbij kwam ik bij deze internet pagina uit. Dit ziet er interessant uit en ik heb dan ook goede hoop dat er mannen zijn die van oudere vrouwen houden. Ik ben wel op zoek naar mannen boven de dertig jaar. Ik wil niet dat het leeftijd verschil zo groot is dat ik met een tiener in bed lig.

Het zou fijn zijn om te horen als er interesse is. Ik hou er niet van om alles openbaar te zetten. Wanneer je het wel ziet zitten dan kun je contact opnemen en dan kunnen we samen gaan bespreken wat wij fijn vinden. Rondom de dates verwacht ik wel een beetje gezelligheid. Dus ook een lekker kopje koffie doen en samen heerlijk even kletsen voor we naar de slaapkamer gaan.


Dendermonde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.