Meld je direct gratis aan

Thuisontvangst vanaf een half uur

Dior profielfoto

Profiel: Dior (24 jaar)

Stuur bericht naar Dior

In Dendermonde ontvang ik. Dit is bij mij thuis. Er kan discreet worden geparkeerd en je kunt ook discreet komen en weer vertrekken. Ik ben Dior en ik ben een donkere vrouw met grote borsten (Cup F). Daarnaast ben ik altijd lekker nat en geil. Mijn klitje vindt het heerlijk als ermee gespeeld wordt.. Bij een man vind ik het lekker om zijn ik hard en lang te pijpen. Daarna kun je mij dan dan in verschillende standjes neuken. Het spreekt voor zich dat ik op zoek ben naar mannen die met mij een date willen hebben. Een geile date met z’n tweeën waar we beide lekker geil zijn.

Ontvangst is bij mij vanaf een half uur en kan ook per uur of langer. Ik vraag voor een half uur 55 euro. Een uur kost 100. Zoenen en PZC hangt van de hygiene van de man af. Heb je speciale wensen dan laat deze maar weten en dan kunnen we dit overleggen.


Dendermonde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.