Meld je direct gratis aan

Mijn fetish is bondage

Fetishleven profielfoto

Profiel: Fetishleven (34 jaar)

Stuur bericht naar Fetishleven

Het beste kan ik er maar meteen voor uitkomen en ik wil dan ook zeggen dat mijn fetish bondage is. Hier kan ik enorm van genieten en hier kan ik mijzelf ook goed in uitleven. Het mag dan ook voor zich spreken dat ik nu op zoek ben naar een man die ook dol is op bondage en die mij dan ook stevig vast wil binden.Dit kunnen we bij mij thuis doen maar als je liever hebt dat we het bij jou thuis doen dan is dit ook mogelijk. We gaan dan lekker met elkaar aan de slag en dan zullen we vast veel plezier hebben. De do’s en dont’s die bespreken we dan eerst wel even en zo weten we ook wat de grenzen zijn. Daarna kan het geile gespeel beginnen.


Dendermonde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.