Meld je direct gratis aan

Studente is op zoek naar plezier

Fempje profielfoto

Profiel: Fempje (19 jaar)

Stuur bericht naar Fempje

Het is best wel een druk leven als studente. Mensen denken dat je alleen maar aan het feesten bent maar dat is bij mij zeker niet het geval. Het grootste gedeelte van de tijd zit ik alleen maar met mijn neus boven de boeken. Daarom is het wel belangrijk om af en toe ook goede afleiding te hebben.Dit hoop ik te vinden door een leuke man (of mannen) te vinden waar ik lekker vaak een spannende date mee kan hebben. Ga alsjeblieft niet vragen om een relatie want daar heb ik echt geen tijd voor. Het moet spontaan blijven en ook casual. Wanneer je een man bent die er net zo over denkt dan kun je contact met mij op gaan nemen.


Lokeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.