Meld je direct gratis aan

Vrouwen die ik lang mag vingeren

1980gert profielfoto

Profiel: 1980gert (34 jaar)

Stuur bericht naar 1980gert

Sex is fijn maar het voorspel dat vind ik minstens net zo belangrijk. Vooral het vingeren van een vrouw dat vind ik fijn om te doen. De vrouwen die ik hoop te treffen die moesten van lang vingeren houden en die moeten ook echt kunnen klaarkomen. Als je het fijn vindt dan zal ik niet alleen je vingeren maar er ook bij beffen.

Daten is voor mij een vorm van relaxen en daar moet je de tijd voor nemen. Zoek je vluggertjes dan is daar niets mis mee maar dan ben ik niet alleen de man waar je mee af moet spreken. Voor mij voelt het goed om eerst echt in de stemming te komen. Dat doen we door het voorspel en door echt naar elkaars wensen te luisteren. Daarom geef ik duidelijk aan dat ik iemand ben die vingeren fijn vindt. Is dat niet fijn voor jou dan is het waarschijnlijk goed om een andere man te vinden om mee te daten.

Zoals meerdere op deze website ben ik niet herkenbaar en dat is om meerdere redenen. Wel ben ik vrijgezel en ik heb dus geen relatie of iets dergelijks. Het is ook niet mijn bedoeling om hier af te spreken en met deze vrouw dan een relatie aan te gaan. Ik besef dat dit een sexdatingsite is en dat je hier gewoon een beetje lol kunt maken. Zo te zien zijn er veel leuke vrouwen hier aanwezig. Het zou fijn zijn als ik snel een berichtje van een leuke vrouw zou kunnen ontvangen en daar dan vaker mee kan afspreken.


Lokeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.