Meld je direct gratis aan

Lieve mannen die van orale sex houden

hyrogliefje profielfoto

Profiel: hyrogliefje (41 jaar)

Stuur bericht naar hyrogliefje

Om maar meteen met de deur in huis te vallen wil ik je vertellen dat ik een liefhebber van orale sex ben. Ben jij dit ook en vind je het niet alleen fijn om gepijpt te worden maar ook om een vrouw met je tong te verwennen dan kunnen wij misschien gaan daten. Hou er wel rekening mee dat ik een vrouw ben die niet van hele erge extremen houd. Voor mij is sex iets wat teder en zacht moet zijn. Wel is het fijn om samen lang aan orale sex te doen en dit kan ook in standje 69. Wanneer we dan er helemaal klaar voor zijn dan hebben we heerlijke sex en beleven we beide het ultieme genot.


Sint-Niklaas op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.