Meld je direct gratis aan

Een heerlijke afspraak voor eenmaal of vaker

Danielle profielfoto

Profiel: Danielle (33 jaar)

Stuur bericht naar Danielle

Laat ik om te beginnen mij eerst maar even voorstellen. Mijn naam is Danielle en ik ben een meid van 33. Hier hoop ik een spontane en gezellige man te vinden die weet hoe hij een vrouw onder handen moet nemen. Waar ik niet naar op zoek ben is snelle en platte seks. Ik zoek een man die samen met mij wil genieten. Het is voor mij al lang geleden dat ik echt heb genoten. Daarom deze zoeker. Dingen waar ik van hou zijn het krijgen en het geven van massages, Eigenlijk zie ik dat wel als het perfecte voorspel. Verder hou ik van een beetje teasen en dingen langzaam opbouwen.

Belangrijk voor mij is dat we samen genieten. Ik wil dan ook graag bespreken wat wij beide lekker vinden en dan de date plannen. In eerste instantie ga ik ervan uit dat ons contact eenmalig zal zijn. Mocht het van beide kanten bevallen dan kunnen we altijd nog kijken of we een vervolgdate zien zitten.

 


Halle op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.