Meld je direct gratis aan

Man voor vriendschap en meer

RoyLekkerheet profielfoto

Profiel: RoyLekkerheet (39 jaar)

Stuur bericht naar RoyLekkerheet

Hai, leuk om hier te zijn. Mijn naam is Roy en ik heb mij niet alleen voor de sex. Het lijkt mij ook leuk om een nieuwe vriendschap met een man op te gaan bouwen. We kunnen dan gezellige dingen met elkaar gaan doen en om de dag dan af te gaan sluiten dan gaan we knallende sex hebben.

Heb je ook wel zin om met een gezellige man in contact te gaan komen en sta je er wel voor open om op regelmatige basis met mij af te gaan spreken dan zou ik graag meer over je te weten gaan komen. Misschien kunnen we dan eens een leuk gesprek gaan hebben. Als we beide het gevoel hebben dat er een klik is dan zouden we vaker af kunnen gaan spreken.


Dendermonde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.