Meld je direct gratis aan

De parking heeft mij al vele leuke uurtjes bezorgt

lekkerlui profielfoto

Profiel: lekkerlui (28 jaar)

Stuur bericht naar lekkerlui

Als ik ’s avonds niets te doen heb en ik heb wel zin om een leuke man te ontmoeten dan ga ik naar een parking waar mensen heengaan om sex te hebben. Hier heb ik al vele uurtjes aan lekkere sex gehad maar toch draait het de laatste tijd ook wel eens op een teleurstelling uit.

Dit is omdat er dan alleen maar stelletjes zijn. Kijken is wel leuk maar op een bepaald moment wilt je toch zelf ook iets doen. Daarom dacht ik dat het wel leuk zou zijn om hier in contact te komen met mannen die ook regelmatig naar een parking gaan. We kunnen dan van tevoren afspreken en zo weten we dan dat we niet voor niets heenrijden.


Zottegem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.