Meld je direct gratis aan

Mijn voorkeuren liggen bij BDSM

BDSM46 profielfoto

Profiel: BDSM46 (48 jaar)

Stuur bericht naar BDSM46

Dag mannen, ik ben Lieke en ik kom uit Gent. Mijn voorkeuren liggen echt bij BDSM en ik zoek dan ook een man waarvoor ik de onderdanige rol aan mag gaan nemen. Dit lijkt me ongelooflijk spannend om weer eens te doen. Er was een man waar ik regelmatig sessies mee had maar helaas is dat nu niet meer mogelijk.

Als je een dominante man bent en het wel leuk lijkt om met mij een sessie te doen dan hoop ik dat je wat van je wilt laten horen. Wat ik fijn vindt dat is om spankings te krijgen, vernederd te worden en vastgebonden te worden. Het is voor mij wel belangrijk dat we van tevoren afspreken wat de grenzen zijn om het zo wel leuk te houden.


Gent op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.