Meld je direct gratis aan

Leuke dame wil je graag bevredigen

Chrystal profielfoto

Profiel: Chrystal (21 jaar)

Stuur bericht naar Chrystal

Mijn naam is Chrystal en ik ben een vlotte meid van 21 jaren oud. Ik ben escort en dit ben ik in de regio Gent. Je kunt mij boeken in een straal van 50 kilometer rondom Gent. Dit kan bij je thuis maar ook in een hotel. Ik reis wel verder dan 50 kilometer maar dan moet je wel extra reiskosten betalen. Ik hoop dat er hier leuke mannen zijn die met mij willen afspreken en die ik een leuke tijd mag bezorgen.

Mijn tarieven beginnen bij 100 euro voor een uur. Ook een hele nacht is bijvoorbeeld mogelijk. Ik ben op zoek naar serieuze mannen die het fijn zouden vinden om door mij te worden bevredigd. Oraal doe ik zonder maar de seks is altijd met condoom. Deze neem ik zelf mee dus daar hoef jij niet voor te zorgen. Heb je interesse of wil je meer over mij weten dan kun je een bericht sturen. Ik doe altijd mijn best je snel te antwoorden.


Gent op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.