Meld je direct gratis aan

Wat jij wilt dat gaan wij doen

milady42 profielfoto

Profiel: milady42 (45 jaar)

Stuur bericht naar milady42

Jij betaalt mij om een leuke tijd te hebben en wat jij dan ook wilt doen dat gaan we ook doen. Hier zit natuurlijk wel een grens aan maar toch ben ik zeer ruimdenkend en sta ik ook voor veel dingen open. Het beste kun je mij dan ook een bericht sturen en daar je wensen inzetten. Je zal dan vervolgens een bericht van mij terugkrijgen en ik zal je dan laten weten of dit mogelijk is en wat de prijs is. Het zal je dan verbazen dat je bij mij helemaal niet veel betaalt en dan je voor een laag bedrag een zeer fijne tijd kunt hebben. Het draait er voor mij alleen maar om dat jij geniet en dat jij een leuke tijd hebt.


Tongeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.