Meld je direct gratis aan

Wie wil mij vernederen?

Janeyindo profielfoto

Profiel: Janeyindo (27 jaar)

Stuur bericht naar Janeyindo

Sex is lekker maar het wordt nog lekkerder als ik ondertussen lekker vernederd wordt. Wat mij ook weleens fijn lijkt dan is om aan BDSM te doen maar dan wel alleen met een meesteres. Waarom ik geen meester wil dat weet ik niet precies maar ik heb een beter gevoel bij een meesteres.

Mannen kunnen wel reageren maar dit is dan alleen voor de sex en dan moet je mij wel willen vernederen. Met vernederen bedoel ik dan mij echt uitschelden en mij hard aanpakken. Je zult zien dat ik dan wel wat stiller word maar dat betekend dat ik alleen maar meer aan het genieten ben en daar moet je dan ook echt niet van gaan schrikken. Denk jij dat jij mij dit kunt bieden?


Bilzen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.