Meld je direct gratis aan

Sex zonder dat de handrem erop zit

-hardcore- profielfoto

Profiel: -hardcore- (25 jaar)

Stuur bericht naar -hardcore-

Hai, gezellig zeg en ik hoop dat het voor mij nog veel gezelliger gaat worden. Laat ik maar meteen vertellen waar ik naar op zoek ben zodat je weet of je met mij contact wilt gaan leggen. Wat ik zoek dat zijn mannen waar ik sex mee kan hebben zonder dat de handrem erop zit. We moeten ons dus helemaal kunnen laten gaan.Het moet dus niet even vlug gaan maar echt hard en goed. Als we klaarkomen dan moet het bijna schokkend zijn. Het gaat mij er dan ook niet echt om wat wij allemaal gaan doen maar meer hoe we het gaan doen. Begrijp je een beetje wat ik zeg en heb je zin om af te spreken met mij dan moet je maar contact op gaan nemen.


Lommel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.