Meld je direct gratis aan

Lekker op de ouderwetse toer gaan

GlaasjeWijn profielfoto

Profiel: GlaasjeWijn (53 jaar)

Stuur bericht naar GlaasjeWijn

Het hoeft van mij allemaal niet zo modern en hip. Sex was eerder veel beter en daarom zou ik graag in contact komen met mannen die er net zo over denken. Het is helemaal niet zo dat ik niet met mijn tijd meega maar ik vind gewoon dat wanneer de sex lekker is dat je er niet mee moet gaan lopen veranderen.Hou er dan ook rekening mee dat wanneer we een date hebben dat ik niet een vrouw ben die overal geschoren is. Dit wil dan niet zeggen dat ik niet hygiënisch ben. Hygiëne is erg belangrijk voor mij en ik zorg altijd dat ik lekker ruik. Dit verwacht ik dan ook van een man. Je moet van elkaar genieten en dat kan dan alleen maar als je lekker schoon en fris bent.


Hasselt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.