Meld je direct gratis aan

Leuke man voor een cardate

stunter profielfoto

Profiel: stunter (44 jaar)

Stuur bericht naar stunter

Mijn mening is dat mensen veel te moeilijk doen om een sexdate te vinden. Dat gevraag naar de meest vreemde dingen. Waar het om draait dat is om lekker sex te hebben en daar hoef je maar een paar dingen voor te weten. Als deze duidelijk zijn dan kunnen we gaan afspreken. In het echt zien we natuurlijk het beste hoe we zijn.

Wat wel een eis is van mij dat is dat het in eerste instantie bij een cardate blijft. Zo hoeven we geen privé informatie te geven en als het later dan alsnog blijkt te klikken dan kunnen we altijd nog zien wat we gaan doen. Waar ik niet naar op zoek dat is een vriend maar een persoon waar ik alleen mee kan gaan ontspannen. Misschien kun jij mij hier bij helpen.


Scherpenheuvel-Zichem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.