Meld je direct gratis aan

Mijn kast hangt vol met spannende pakjes

bodywoman profielfoto

Profiel: bodywoman (38 jaar)

Stuur bericht naar bodywoman

Weet je dat mijn kledingkast vol hangt met spannende pakjes? Dit varieert dan van pakjes die ik gebruik voor mijn rollenspellen tot leuke lingeriesetjes. Nu vind ik het erg fijn als een man er van kan genieten als ik mij sexy aankleed voor hem. Toch heb ik de laatste tijd geen man in mijn leven gehad.

Nu heb ik zitten te denken en het lijkt me fijn om mij voor de cam sexy te gaan kleden voor de mannen, dit kan dan bijvoorbeeld via Skype. Jij geeft dan aan wat je leuk vindt en ik zoek hier een passend pakje bij. In ruil wil ik dan alleen je gezicht voor de cam zien zodat ik de je kan zien genieten. Als je hier aan mee wilt gaan werken dan hoop ik op een snel contact.


Overpelt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.