Meld je direct gratis aan

Een vrouw die mij ook wil neuken

1990patje profielfoto

Profiel: 1990patje (24 jaar)

Stuur bericht naar 1990patje

Hier zie ik veel oproepjes van vrouwen die geneukt willen worden. Dat is ook niet zo vreemd aangezien deze datingsite daar ook voor bedoelt is. Toch heb ik een ander verzoek. Waar ik graag mee in contact zou willen komen dat zijn vrouwen die mij willen neuken. Dit kan dan met een dildo of een strapon.

Natuurlijk wil ik jou ook graag neuken en dat kan ook in meerdere standjes. Toch vind ik het fijn om ook lekker anaal genomen te worden. Om maar meteen een misverstand uit de weg te ruimen kan ik je zeggen dat ik geen homo ben en absoluut niet op mannen val. Mannen hoeven dan ook geen reactie te sturen. Het kan een beetje raar overkomen maar ik denk dat het het beste is als ik maar gewoon eerlijk ben.

Sex daar hou ik echt van en ik wil dat de vrouw waar ik mee date het ook echt naar haar zin heeft. Wil je mij neuken dan kun je ook rustig aangeven wat jij graag allemaal doet. Ik heb er geen problemen mee dat jij ook je wensen laten weten. We kunnen daar ook eerst rustig een gesprek over hebben. Als we dit doen dan weten we dat we beide een leuke tijd gaan hebben. Dit is voor mij belangrijk want het draait natuurlijk niet allemaal om mij. Ben je ouder dan mij dan is dit geen enkel probleem en dan kun je ook gewoon een bericht sturen. Het gaat om de sex en niet om de leeftijd.


Tongeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.