Meld je direct gratis aan

Plezier komt van twee kanten

Marieke007 profielfoto

Profiel: Marieke007 (28 jaar)

Stuur bericht naar Marieke007

Bij mij hoef je echt geen gigolo te zijn want plezier komt van twee kanten. Het zou fijn zijn om weer eens een keer een man te leren kennen die weet wat het is om een vrouw te gaan verwennen. De laatste jaren heb ik weinig sex gehad en ik ben van plan dit allemaal weer in te gaan halen.

Toch wil ik dit wel doen met een man die ik leuk en aardig vindt. Dit betekend niet dat ik meteen verliefd op je moet worden maar je moet wel een spontane man zijn die graag tijd met mij doorbrengt. We hebben verder geen verplichtingen naar elkaar en we kunnen dan ook met andere mensen afspreken maar als we bij elkaar zijn dan wil ik graag dat we dan ook alle aandacht voor elkaar hebben.

 


Dilsen-Stokkem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.