Meld je direct gratis aan

Mannen verwennen vind ik heerlijk

versaboy profielfoto

Profiel: versaboy (30 jaar)

Stuur bericht naar versaboy

Het is echt heerlijk om een man lekker te zien genieten van mijn handelingen. Het is wel goed dat je weet dat ik een man ben die geld vraagt voor zijn diensten en die dan er alles aan doet om je zoveel mogelijk te laten genieten. Je betaald dan wel maar dan weet je ook zeker dat je tevreden weer naar huis gaat.

Wat ik altijd fijn vind om te doen dat is een man eerst geruststellen en deze dan eerst een lekkere massage te geven. Dit geeft mij dan ook al meteen de kans om lekker met de pik van de man te spelen en deze heerlijk stijf te gaan pijpen. Daarna mag je met mij doen wat jij wilt om zo een heerlijk uurtje samen te hebben.


Genk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.