Meld je direct gratis aan

Geile sex tegen betaling

Aaahh profielfoto

Profiel: Aaahh (40 jaar)

Stuur bericht naar Aaahh

Laat ik maar beginnen met duidelijk te zijn en dat is dat ik sex lever tegen betaling. Om nog duidelijker te zijn wil ik aangeven dat het niet alleen om het geld gaat. Ik vind het gewoon lekker om aan sex te doen en daar kan ik enorm van genieten. Je mag wel zeggen dat het een hobby van mij is en dat ik het liefste elke dag sex heb. Toen ik een beetje krap kwam te zitten wat dit dus de beste oplossing voor mij.

Zoals je bij mijn interesses kunt zien kun je veel bij mij doen en zullen we ook veel plezier hebben samen. Bij mij staat het genot van een man voorop en ik vind het belangrijk dat deze tevreden weer de deur uit gaat. We spreken dan wel af voor een half uurtje of een uurtje (langer kan ook) maar als het wat langer duurt dan is dit ook geen probleem. Ik ben dan ook absoluut geen klokkijker.

Heb je een bepaalde fetisj zoals voetsex dan kun je ook met mij een afspraak maken. Vooral met voetsex heb ik veel ervaring en daar zal je bij mij ook echt van genieten. Wil je een andere fetisj dan dien je even contact met mij op te nemen. Dit moet je ook doen als je interesse hebt en een afspraak wilt maken. Ontvangen doe ik dagelijks dus we kunnen elkaar al snel zien. Hopelijk tot snel en ik hoop dat jij ook lekker mag verwennen. Geen gedoe en voor een laag bedrag heb je bij mij een fijne tijd waar je nog vaak terug zal denken.


Bree op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.