Meld je direct gratis aan

Anaal dat is het helemaal voor mij

marielouise profielfoto

Profiel: marielouise (33 jaar)

Stuur bericht naar marielouise

Als ik sex heb met een man dan is er één aspect wat echt niet over mag worden geslagen en dat is de anale sex. Hier kan ik volop van genieten en ik ben er dan ook echt dol op. Dit weet ik nog niet zo lang maar een tijdhe geleden heeft een man mij dit genot laten ervaren. Je kunt zelfs wel zeggen dat ik er een beetje verslaafd aan ben geworden.

Wat ik verder fijn vindt dat is om met vrouwen het bed te delen. Al vanaf mijn studententijd deel ik het bed met meiden en dit is voor mij een lekkere afwisseling. Ook dan heb ik speeltjes om lekkere anale dingen mee te doen maar als je als vrouw dit liever niet doet dan slaan we dit over. Mannen zoek ik wel alleen voor de anale sex.


Bilzen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.