Meld je direct gratis aan

Geen gedoe alleen plezier

Kersje profielfoto

Profiel: Kersje (27 jaar)

Stuur bericht naar Kersje

Al het gedoe wat ik steeds met mijn vriendjes heb dat ben ik helemaal zat en ik heb er nu dan ook voor gekozen om gekozen om geen gedoe meer te hebben maar plezier te gaan maken. Dit wil ik doen met een vaste man waar ik vaker dan één keer mee af wil gaan spreken.

Het zou wel leuk zijn om iets meer over je te weten te komen als je mij een berichtje stuurt want ik wil natuurlijk wel weten hoe je eruit ziet en waarom je met mij af wilt gaan spreken. Misschien hebben we dan meteen wel een klik en kunnen we snel gaan afspreken. Als je een bericht stuurt dan zal ik in ieder geval mijn best gaan doen je een antwoord te gaan sturen.


Gent op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.