Meld je direct gratis aan

Trio met man gezocht

Hete38 profielfoto

Profiel: Hete38 (41 jaar)

Stuur bericht naar Hete38

Zoals je op de foto wel kunt zien zijn wij een stel. We zijn erg gelukkig met elkaar maar hebben de laatste tijd wel het idee dat er spanning ontbreekt bij de sex. We hebben eens goed nagedacht hoe we dit kunnen oplossen en beide willen we wel eens graag een trio met een man ervaren.

We moeten dan wel opmerken dat we beide hetero zijn en dat het dan ook het beste zou zijn dat de mannen die mee willen doen ook hetero zijn. Het trio zal dan ook in zijn geheel vrouwgericht zijn. Echt ervaring hebben we hier nog niet mee maar dit lijkt ons niet zo’n probleem, als we eenmaal bezig zijn dan zal alles zich wel vanzelf gaan wijzen.


Aarschot op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.