Meld je direct gratis aan

Alleen serieuze mannen graag

sexxdate profielfoto

Profiel: sexxdate (34 jaar)

Stuur bericht naar sexxdate

Aangezien ik een gebonden vrouw ben ik hier op zoek naar serieuze mannen die ook echt willen afspreken. Het is al een paar keer gebeurt dat ik een afspraak maakte en dat de date dan niet op kwam dagen en dit wil ik nu absoluut niet meer. Ik kan ook niet steeds voor niets smoesjes voor mijn vriend gaan verzinnen.

Als je een man bent die wel serieus is en die het ook nog eens fijn vindt om anale sex met een vrouw te hebben dan kun je een bericht sturen. Beval je mij dan zal ik je snel iets terugsturen en wat ik dan graag wil is ook snel een afspraak gaan maken om elkaar zo beter te leren kennen. Mijn relatie zal ik echter niet verbreken en zoek een man alleen voor de sex.


Scherpenheuvel-Zichem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.