Meld je direct gratis aan

Zou graag een man verwennen

bonjourz profielfoto

Profiel: bonjourz (23 jaar)

Stuur bericht naar bonjourz

Wat me fijn lijkt is om eens een man te verwennen. Dit wil ik dan gaan doen met een voorbinddildo. Het lijkt me echt heerlijk om dit eens te gaan doen. Ik ga dan achter de man zitten en neem hem zo hard als hij wil. Daarna wisselen we van positie en dan mag je mij nemen. Het enige verschil is dan dat jij natuurlijk geen voorbeelddildo nodig zal hebben.

Lijkt het je lekker om dit te doen dan zou ik graag meer over jou te weten gaan komen. Een voorbinddildo die heb ik nog niet maar die ben ik wel bereid aan te schaffen. Als jij dingen hebt die je lekker vindt om te doen dan mag je ze ook aan mij laten weten en dan kunnen we misschien tot een compromis komen. Jij doet dan iets voor mij en ik doe dan iets voor jou.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.