Meld je direct gratis aan

Jonge mannen die hebben mijn voorkeur

Roffel profielfoto

Profiel: Roffel (45 jaar)

Stuur bericht naar Roffel

Als je een jonge man bent en je zou graag eens af willen spreken met een oudere man met veel ervaring dan hou ik mij aanbevolen. Het sexdaten dat doe ik al jaren en dit is zeer fijn en lekker. Toch heb ik de laatste wat minder dates en daarom heb ik besloten om hier een profiel aan te maken.Het zou dan leuk zijn om met jonge mannen in contact te komen. Dit is dan alleen voor de sex en je kunt dan bij mij thuiskomen. Ook ben ik in het bezit van een auto en het is voor mij ook geen probleem om naar jou toe te komen. Mocht het goed bevallen na de eerste keer dan is het voor mij ook geen enkel probleem om dan vaker af te spreken.


Aarschot op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.