Meld je direct gratis aan

Het vreemdgaan geeft mij een lekker gevoel

limburgsgoud profielfoto

Profiel: limburgsgoud (46 jaar)

Stuur bericht naar limburgsgoud

Dat is het niet echt netjes is dat weet ik ook wel en dat hoef jij mij niet te vertellen. Toch ben ik hier wel op zoek naar mannen waar ik vreemd mee kan gaan. Hier mag mijn man niets van weten. We kunnen vaak afspreken aangezien mijn man toch altijd druk is met zijn eigen zaak. Dit kan dan altijd overdag maar ook wel vaak ’s avonds.Je zal wel kunnen begrijpen dat je dan niet bij mij thuis af kunt spreken. We moeten het dan bij jouw huis doen of we moeten een ander plekje vinden waar wij dan met elkaar kunnen spelen. Dit zal vast wel goed komen en het belangrijkste is het dat je laat weten dat je zin hebt om mij te helpen met vreemdgaan.


Sint-Truiden op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.