Meld je direct gratis aan

Een leuke vriendin om ook spannende dates mee te hebben

1985Peter profielfoto

Profiel: 1985Peter (30 jaar)

Stuur bericht naar 1985Peter

Nog niet zo lang woon ik in Hasselt en ik heb dan ook nog niet zoveel vrienden gemaakt. Vriendinnen die heb ik nog helemaal niet. Dit zal na verloop van tijd wel komen maar toch denk ik dat ik op deze manier meer succes heb. Het zou fijn zijn als er hier vrouwen zouden zijn die ik in mijn vriendenkring kan opnemen.

Onze vriendschap die zal verder gaan dan alleen maar gezellig afspreken. Anders had ik hier natuurlijk ook niet een oproep geplaatst. Naast het normale afspreken zou ik het ook leuk vinden om met deze vrouw spannende dates te hebben. Deze dates daar gaan we dan helemaal in elkaar op en daar hebben we stomende sex. Een relatie daar heb ik geen behoefte aan maar een friends with benefits dat lijkt me wel een goede oplossing.

De foto die volgens mij wel duidelijk en zo kun je meteen zien of ik het type ben waar je dit soort omgang mee zal willen hebben. Het is niet zo dat ik meerdere vrouwen wil leren kennen op deze manier. Wanneer jij wel met meerdere mannen date dan is dat overigens geen probleem voor mij. Zolang we elkaar maar regelmatig kunnen zien en van elkaar kunnen genieten. Is dit iets waar je mee akkoord kunt gaan dan hoop ik dat we eens af kunnen spreken. Dit hoeft echt niet om meteen sex te hebben maar gewoon om te zien of we een leuke band met elkaar hebben.


Sint-Truiden op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.