Meld je direct gratis aan

Droog staan zorgt voor frustratie

easy4me profielfoto

Profiel: easy4me (37 jaar)

Stuur bericht naar easy4me

Helaas sta ik al een hele tijd droog en dat zorgt best wel voor frustratie. Daarom zou ik gewoon met een man in contact willen komen voor sex. Je moet wel netjes en verzorgd zijn en verder stel ik niet veel eisen. Het is wel zo dat ik van pijpen hou en het zou leuk zijn als jij dit ook lekker zou vinden.

Met mezelf spelen dat doe ik wel en het is ook niet dat dit niet fijn is maar het is ook lekker om regelmatig met een man het bed in te duiken.Dus mannen als jullie zin hebben in mij en jullie weten je een klein beetje te gedragen dan kunnen jullie altijd contact met mij opnemen en misschien kunnen we dan een date gaan plannen.


Geel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.