Meld je direct gratis aan

Wel getrouwd maar toch te vaak zin

aardbeitje profielfoto

Profiel: aardbeitje (51 jaar)

Stuur bericht naar aardbeitje

Als mijn man in het buitenland zit dan mag ik van hem afspreken van andere mannen. Omgekeerd is dit ook zo en als hij weg is dan mag hij over de grens ook met andere vrouwen naar bed. Toch heb ik de laatste tijd moeite om mannen te vinden om sex mee te hebben. Het zou dan ook leuk zijn om nieuwe mannen te vinden.

Je uiterlijk of je leeftijd die doen er minder toe maar je moet wel net zoals ik veel zin hebben in een seksuele relatie. We zullen elkaar dan vooral door de week gaan zien. Mocht je hier allemaal geen problemen mee hebben dan kun je mij dit laten weten en dan hebben we misschien wel snel een keer een leuke date.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.