Meld je direct gratis aan

Ik wil je pijpen tot ik sterretjes zie

Jairic profielfoto

Profiel: Jairic (36 jaar)

Stuur bericht naar Jairic

Wat ik fijn vindt dat is om een man zo hard te pijpen tot ik sterretjes zie. Ik zal er geen onsmakelijk verhaal van gaan maken maar als ik het lid van een man echt diep in mijn mond voel dan krijg ik het goed benauwd. Dit zouden andere vrouwen erg vinden maar ik kan hier juist enorm van gaan genieten.

Ik weet wel dat bijna alle mannen het fijn vinden om gepijpt te worden maar ik ben hier op zoek naar mannen die het echt het ultieme genot vinden. Deze mannen wil ik dan ook trakteren op een echte harde en diepe pijpbeurt en dan zullen ze zien dat ze echt niet anders meer willen. Pijpen is mijn specialiteit en dat zul je weten ook.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.