Meld je direct gratis aan

Een man die goed is met zijn tong

Josje profielfoto

Profiel: Josje (35 jaar)

Stuur bericht naar Josje

Waar ik nu op hoop is mannen die echt eerlijk zijn. Ik heb op andere sites veel reacties gekregen maar dat bleken mannen te zijn die anders waren dan ze zich voor deden. Ik zoek mannen die goed zijn met de tong. Die mijn kutje en mijn klitje lekker kunnen likken. Die het ook fijn vinden om te likken en niet na twee minuten weer iets anders willen doen. Mijn wens is om langdurig gelikt te worden. Kun jij dit voor mij doen dan interesseert het mij niet hoe oud je bent of hoe je eruit ziet.

Natuurlijk is het niet zo dat het alleen maar om jouw wensen draait. Ik wil ook graag doen wat jij wilt. Toch moet je dan wel een goede likker zijn. Jij gaat mij lekker lang likken en ik ga je daarna verwennen. Je mag in een bericht aangeven wat jij lekker vindt. We kunnen dan kijken of we al op korte termijn lekker een date kunnen hebben.

Groetjes Josje


Brugge op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.