Meld je direct gratis aan

Ben kinky en dominant

hothothot profielfoto

Profiel: hothothot (29 jaar)

Stuur bericht naar hothothot

Ja mannen dat lezen jullie goed, ik ben een vrouw die erg kinky en dominant is en ik zoek hier mannen die zich aan willen onderwerpen. Het zijn dan sessies waar het er best wel heftig aan toe kan gaan dus je moet wel weten waar je aan begint. In deze sessies is het ook mogelijk dat we sex hebben.

Het is belangrijk voor mij dat we eerst bespreken wat we allemaal doen. Dit kan dan via deze website maar dat kan ook voor een sessie. Echt heel erg oud ben ik nog niet maar je zult merken dat als je eenmaal bij mij bent dat ik heel erg dominant ben. Wat ik verwacht van een man dat is dat deze goed mijn wil opvolgt. Doet deze dat niet dan volgen er zeker maatregelen.


Brugge op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.