Meld je direct gratis aan

Ik zoek een jongere man voor vast contact

Weegschaal1 profielfoto

Profiel: Weegschaal1 (57 jaar)

Stuur bericht naar Weegschaal1

Het lijkt mij fijn om op regelmatige basis contact te gaan krijgen met een jongere man en daarmee sex te hebben. Ik zal meteen duidelijk zijn en zeggen dat ik niet op zoek ben naar een relatie. Ik wil alleen lekkere sex en verder niets en ik kan nu eenmaal echt genieten van jongere mannen.

Als je twijfels hebt dan kun je mij misschien als een suikermama zien. Jij verwent mij en ik ga jou dan verwennen. Ik weet dat de jongemannen tegenwoordig gek zijn op verschillende dingen en als jij mij aangeeft wat je graag wilt hebben dan kunnen we vast wel wat gaan regelen. Voor wat hoort wat zeg ik altijd en als jij je best doet om mij te verwennen dan zal ik jou in de watten leggen.


Menen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.