Meld je direct gratis aan

Ben bi en ben geil

Lies profielfoto

Profiel: Lies (27 jaar)

Stuur bericht naar Lies

Het komt er eigenlijk op neer dat ik een vrouw ben die bi is en die ook bijna altijd geil is. Heb je dan ook zin om meer over mij te weten te komen dan moet je maar een bericht sturen. Het zou leuk zijn om zowel mannen als vrouwen te leren kennen en zelfs stellen die kunnen mij een bericht sturen. Als je een net bericht stuurt dan zal ik altijd mijn best doen om je zo snel mogelijk een antwoord te gaan sturen. Het is wel de bedoeling om echt af te gaan spreken met de mensen die ik hier ontmoet. Wanneer je deze intentie niet hebt dan kun je beter een ander gaan benaderen. Wanneer je met mij contact wilt dan zal het ook echt fysiek contact gaan worden.


Izegem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.