Meld je direct gratis aan

Ben verzot op sperma

Izegem85 profielfoto

Profiel: Izegem85 (29 jaar)

Stuur bericht naar Izegem85

Als ik het sperma van een man proef dan maakt mij dit echt gelukkig. Wat mij nog gelukkiger maakt dat is als ik een man kan laten komen tijdens het pijpen. Hier heb ik wel een beetje specialiteit van gemaakt en ik vroeg me dan ook af of er hier ook mannen zijn die denken klaar te kunnen komen tijdens het pijpen.

Sex is ook wel een mogelijkheid maar op het laatste zou ik je dan wel graag leeg willen zuigen. Het zou wel fijn zijn als er alleen mannen reageren die hier ook mee akkoord willen gaan. Als je ouder dan mij bent dan is dit ook geen probleem want ik val eigenlijk wel op oudere mannen. Verder gaat het om de sex en ik hoop dan ook verzorgde mannen te vinden.


Izegem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.