Meld je direct gratis aan

Jij mag me overal nemen

sappel profielfoto

Profiel: sappel (47 jaar)

Stuur bericht naar sappel

Mannen die een klein bedrag aan mij betalen die mogen mij in alle gaatjes gaan nemen. Wat ik wel voorop wil stellen dat is dat dit wel met condoom gebeurt. Het pijpen dat wil ik wel zonder condoom doen. Bij mij is het niet plichtmatig en ik geniet zelf ook echt van de sex.

Al vanaf dertig euro kun je bij mij terecht. Wil je ook anaal of iets anders extra´s dan komt er een klein bedrag bij. Het is mogelijk om bij mij te komen maar ik kan ook bij jou langs gaan komen. Ontvangen doe ik in Brugge en ook in die omgeving doe ik aan escort. Als je meer informatie wilt of mij wilt boeken dan kun je mij een bericht sturen en je krijgt dan snel antwoord.


Brugge op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.