Meld je direct gratis aan

Mijn vaste sekscontact heb ik niet meer

draakjemaf profielfoto

Profiel: draakjemaf (51 jaar)

Stuur bericht naar draakjemaf

Ongeveer een half jaar woon ik nu in Brugge. Daarvoor heb ik altijd in Nederland in Amsterdam gewoond. Daar had ik altijd een vast contract voor de seks. Deze man zie ik nu nog maar heel af en toe aangezien de afstand tussen Brugge en Amsterdam behoorlijk is. Het zou dan ook mooi zijn als ik een man zou kunnen vinden om een nieuw vast contract mee op te gaan bouwen.

Als je naar iemand op zoek bent waar je lekkere en ruimdenkende seks mee kunt beleven dan ben je bij mij goed. Eigenlijk heb ik alles al eens een keer gedaan. Zo mocht ik graag naar parenclubs gaan en heb ik ook al eens aan een gangbang deelgenomen. Verder mocht ik altijd graag met groepsseks meedoen. Toch zoek ik eerst nu een leuke man om met z’n tweeën wat spannends te gaan doen.


Brugge op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.