Meld je direct gratis aan

Leuke Belgische mannen zijn altijd welkom

kaaskoppie profielfoto

Profiel: kaaskoppie (53 jaar)

Stuur bericht naar kaaskoppie

Mijn nickname die doet misschien iets vreemd aan. Ik heb deze gekozen om dat ik tot voor kort nog in Nederland woonde. Ik woonde daar in Gouda. Een vriendin van mij die woont al een tijdje in België en ik wilde al een poosje uit Nederland weg. Nu woon ik dan sinds kort ook in België. Dit bevalt me goed maar ik mis wel leuke mannen in mijn leven.

Mijn vriendin die heeft mij verteld dat er zeer veel geile mannen in België wonen die ook weten hoe ze een vrouw moeten verwennen. Waar ik naar op zoek ben dat is een man om een vriendschappelijke relatie mee op te gaan bouwen. Dit is dan wel met de welbekende extra’s. Laten we elkaar dus eens beter leren kennen en sturen we eens wat meer over je als je wel geïnteresseerd bent in mij.


Kortrijk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.