Meld je direct gratis aan

Geile man op zoek naar geile man

58Stefaan profielfoto

Profiel: 58Stefaan (62 jaar)

Stuur bericht naar 58Stefaan

Als je met mij een date wilt hebben dan kunnen we dit het beste op een parkeerplaats gaan doen. Daar zijn we lekker vrij en ik weet voldoende parkeerplaatsen waar we een beetje privacy hebben. Je weet nooit waarmee je afspreekt en daarom is het goed de eerste keer op een neutrale plek af te spreken.

Als je liever niet op een parkeerplaats afspreekt dan mag je ook een voorstel doen waar jij dan af wilt gaan spreken. We zouden het dan ook in de auto kunnen doen. Toch zal ik niet meteen thuis afspreken en dat heeft ook met de eigen veiligheid te maken. Uiteraard is wel mijn hoop dat ik hier een zeer geile man kan vinden waar ik nog vele afspraakjes mee kan maken.


Kortrijk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.