Meld je direct gratis aan

Zoek mannen die ervaring met bondage hebben

L33F profielfoto

Profiel: L33F (42 jaar)

Stuur bericht naar L33F

Een aantal maanden geleden ben ik voor het eerst in mijn leven in contact gekomen met een man die het fijn vond om aan bondage te doen. Hij heeft mij toen heerlijk vastgebonden en daarna de meest spannende dingen met mij gedaan. Dit bleef maar door mijn hoofd malen en nu zou ik dit graag nogmaals willen ervaren.

Helaas heb ik geen contact meer met de man waar ik toen mee aan bondage heb gedaan. Dit kwam om dat deze man verhuisd is. Daarom zoek ik nu mannen die het wel fijn vinden om ook aan bondage te doen. Misschien kunnen jullie mij leuke dingen leren. Betalen ervoor wil ik niet maar misschien kan ik je terug betalen door lekkere seks te bieden? Mocht er interesse zijn dan hoor ik dat graag.


Brugge op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.