Meld je direct gratis aan

Als jij mij likt dan pijp ik jou

catlover profielfoto

Profiel: catlover (44 jaar)

Stuur bericht naar catlover

De titel mag duidelijk zijn denk ik. Ik ben er nu eenmaal duidelijk op om lekker gelikt te worden, in ruil daarvoor wil ik jou dan gaan pijpen. Eigenlijk doe ik mezelf dan ook een plezier want ik vind het erg lekker om te pijpen. Of er na het pijpen en het likken nog meer in zit dat kunnen we dan altijd bekijken.

Ik moet je wel gaan vertellen dat het voor mij al wel een tijdje geleden is dat ik met een man aan het daten ben geweest. Dus ik kan er nog weer even in moeten gaan komen maar dat zal vast wel los gaan lopen. Heb je zin om op mijn voorstel in te gaan dan kun je mij dit altijd laten weten.


Zuienkerke op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.