Meld je direct gratis aan

Ik leef met mijn man als broer en zus

Kian101 profielfoto

Profiel: Kian101 (41 jaar)

Stuur bericht naar Kian101

Dag heren, ik ben een getrouwde vrouw die zich voelt alsof ze opgesloten zit. Onze relatie is als een broer en een zus geworden en sex hebben we bijna nooit meer. Het zou dan ook fijn zijn om hier een man te vinden die mij weer eens een keer flink wil nemen zodat ik niet vergeet wat het hebben van sex inhoudt.

Nu speel ik vaak zelf met speeltjes en het lijkt mij al langere tijd spannend om ook eens een man te neuken. Dit kan dan met mijn voorbinddildo die ik al heb aangeschaft. Ik weet niet of er hier mannen zijn die daar van houden maar als dit het geval is dan hoor ik dat erg graag. Mocht je er geen behoefte aan hebben dan kunnen we misschien iets anders spannends gaan doen.


Kortrijk op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.