Meld je direct gratis aan

Kun jij aan mijn verwachtingen voldoen?

Sexyrituals profielfoto

Profiel: Sexyrituals (42 jaar)

Stuur bericht naar Sexyrituals

Denk jij dat je een persoon bent die aan mijn verwachtingen kan voldoen? Je moet het wel zeker weten want mannen die twijfelen of die denken een spelletje met mij te spelen daar zit ik helemaal niet op te wachten. Wat ik wil is een man die mij goed gehoorzaamt en die mij ook met meesteres wil aanspreken.

Het zal je nu wel duidelijk zijn waar ik naar op zoek ben. Dus slaafjes als jullie een echte strenge meesteres zoeken die rechtvaardig is maar ook meedogenloos dan mag je mij een bericht sturen. Ook dan verwacht ik dat je mij netjes aanspreekt en dat je duidelijk verteld wat je wensen zijn. We kunnen dan kijken of ik je als mijn slaaf wil gaan behandelen.


Wervik op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.